WIE ZIJN WIJ?

Wie-zijn-wij

Hi there!

Wij zijn Jennes & Rosan!

Rosan werkte enkele jaren als chef in een restaurant en kreeg daar de droom om een eigen zaak te starten. Terwijl Rosan & Jennes tijdens de corona-lockdown thuis zaten hadden ze de tijd om uitgebreid te brainstormen om deze droom uit te laten komen. Niet veel later zat Rosan bij de boekhouder om een ondernemingsnummer aan te vragen en La Vie en Rosie was geboren, ein-de-lijk! Na enkele maanden besloot Rosan haar fulltime job op te zeggen en zich volledig op La Vie en Rosie te focussen.  Een jaar later is Jennes nu ook werknemer en runnen ze de zaak samen. 

Rosan staat in de keuken én houdt zich bezig met de ontwikkeling van de nieuwe producten; Jennes is inpakker van dienst, levert de bestellingen en houdt zich bezig met de technische zaken. 

Sint-Niklaas (29)

Ontbijt op bed

Zin in een uitgebreid en vers ontbijt zonder dat je er maar iets voor hoeft te doen? La Vie en Rosie will fix it! We hebben een groot assortiment aan ontbijtzakken en manden met gevulde bagels, taco’s, verse smoothies, granolacups en andere homemade producten. 

La Vie en Rosie - nieuw

Lunchtime

Ben je de boterhammen met kaas stilaan beu en snak je naar iets anders? Of heb je nood aan een gezellige lunch met jouw (home-office) collega’s? We’re here for you! Vanaf nu leveren we onze gloednieuwe Lunchzakken tot bij je thuis of kantoor!

Picknick

Stel zelf samen!

Toch meer fan van een andere combinatie dan ons vast ontbijt of lunch? Of Je kan ook zelf jouw ontbijt of lunch samenstellen! 

Volg ons!

Volg ons op Instagram en Facebook om onze avonturen op de voet te volgen en up-to-date te blijven over onze laatste nieuwtjes en acties.

follow us

WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

HI THERE!

Ik ben Rosan

Ik sta momenteel op mijn lievelingsplek in ons huis: de gloednieuwe keuken!
Al jaren werk ik als chef in een restaurant en daar kreeg ik al snel de droom om een eigen zaak te starten. 

Terwijl ik samen met mijn vriend Jennes thuis zat tijdens de corona-lockdown, hadden we de tijd om eens uitgebreid te brainstormen over deze droom. Niet veel later zat ik bij de boekhouder om een ondernemingsnummer aan te vragen en La Vie en Rosie was geboren, ein-de-lijk!

Let's meet

Willen jullie mijn avontuur van dichtbij volgen? Dat kan, want we posten regelmatig foto’s op onze Facebook– en Instagrampagina.

Heb je een vraag of wil je graag een babbeltje doen? Klik dan even door naar onze contactpagina. 

Ontdek

ONZE PRODUCTEN

Zin in een uitgebreid ontbijt bij je thuis geleverd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

We gebruiken zoveel mogelijk verse, lokale producten en maken zo veel mogelijk zelf. Zo zijn onze homemade granola cup, smoothies en confituur de favorieten van de mand. 

Hi there!

Roze en Wit Modern Koffie Thema Instagram Post (3)

Wij zijn Jennes & Rosan!

Rosan werkte enkele jaren als chef in een restaurant en kreeg daar de droom om een eigen zaak te starten. Terwijl Rosan & Jennes tijdens de corona-lockdown thuis zaten hadden ze de tijd om uitgebreid te brainstormen om deze droom uit te laten komen. Niet veel later zat Rosan bij de boekhouder om een ondernemingsnummer aan te vragen en La Vie en Rosie was geboren, ein-de-lijk!

Na enkele maanden besloot Rosan haar fulltime job op te zeggen en zich volledig op La Vie en Rosie te focussen.  Een jaar later is Jennes nu ook werknemer en runnen ze de zaak samen. 

Rosan staat in de keuken én houdt zich bezig met de ontwikkeling van de nieuwe producten; Jennes is inpakker van dienst, levert de bestellingen en houdt zich bezig met de technische zaken. 

Onze producten

We hebben heel wat lekkers in ons assortiment. Van ontbijt tot lunch, van apéro tot picknick. Je kan bij ons voor elk moment van de dag terecht. Alle onze producten zijn steeds kraakvers en worden à la minute voor jou klaargemaakt.

Sint-Niklaas (29)

Follow us!

Volg ons op Instagram en Facebook om onze avonturen op de voet te volgen en up-to-dte te blijven over onze laatste nieuwtjes en acties.

Roze en Wit Modern Koffie Thema Instagram Post (2)
Winkelwagen
Scroll naar boven

Zaterdag is onze vaste sluitingsdag.